image.jpgimage.jpgimage.jpgMinä olen pitkään halunnut meille näppärät menopelit. Nyt kun kesä tuli, liikkuminen meidän perheessä on aktiivisempaa. Halusin näppärät rattaat jotka menevät helposti kasaan ja pieneen tilaan.

Meillä on päiväuni käytössä Emmaljungan Super Nitrot. Ne ovat ihanat ja loistavat unille, mutta turhan suuret kaupoissa pyöriskelyyn ja automme tavaratilaan, jos haluaa sinne ostoksiakin laittaa.

Meillä oli myös Emmaljungan Scooterit, mutta ne olivat tarpeisiimme turhan jämäkät. Joten päätin laittaa ne myyntiin.

Tilasin ozbaby-verkkokaupasta Britax B-motion 4 -rattaat. Olen tyytyväinen kyseisen verkkokaupan toimintaan. Tulivat ihan parissa päivässä! En voi kuin suositella.

Britax ratasmerkkinä on minulle vieras. Turvaistuimia Britaxilta löytyy, olen ollut niihin tyytyväinen, joten päätin kokeilla rattaita. Päädyin B-motion 4-malliin, koska halusin ilmakumipyörät ja säädettävän työntöaisan. Näitä ei löytynyt B-Agile- mallista, joka olisi ollut hieman edullisempi.

Käytössä uudet rattaat ovat kevyet työntää, kääntyvät hyvin kääntyvien etupyörien ansiosta. Kulkevat hyvin ostoskeskuksessa ja hiekkatiellä. Selkänojan saa täysin makuuasentoon ja kuomu on mielestäni hyvin suojaava. Tavarakori on tilava. Iso plussa on helposti irroitettava turvakaari ja näppärästi kokoon laitettavat!

Meidän rattaat ovat laguun green väriset. Mielestäni ihanan turkoosit. Kiva saada väriä, kun Emmaljungat ovat harmaat. Talvirenkaita minulla rattaisiin ei ole, mutta ne on ostettavissa. Täytyy syksymmällä katsoa ostanko ne. Rattaiden mukana tuli adapterit että rattaisiin saa turvakaukalon kiinni. Kätevää! 

Rattaille voi  antaa lämpimät suosittelut!